Araistanbul logo

Konya Mobil Kapıcılık Hizmeti

Sektörel - 22.04.2023 261 Görüntülenme 0 Yorum
Konya Mobil Kapıcılık Hizmeti

Mobil kapıcılık, apartmanınızda sabit bir kapıcı yerine belirlenen zamanlarda kapıcılık hizmeti veren bir sistemdir. Mobil kapıcılık hizmeti ile uygun fiyata sabit kapıcı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Sürekli personel çalıştırıp sigorta, muhasebe, izin ve maaşla ilgilenmez, sadece mobil kapıcılık hizmetini fatura karşılığı alırsınız.

 

Mobil kapıcılık hizmeti veren firmamız, apartmanınızın ihtiyaçlarına göre çöp toplama, bina içi temizlik, bahçe temizlik gibi işleri yaparlar. Ayrıca kaliteli hizmet, temiz işçilik ve istenilen sıklıkta temizlik hizmeti sunarlar. Mobil kapıcılık hizmeti almak için profesyonel ekip ve kaliteli temizlik malzemesi kullanan firmaları tercih etmelisiniz.

 

Konya mobil kapıcılık hizmeti veren firmalardan biri de Berrak Temizlik’dir. Berrak Temizlik, Konya'daki apartman ve sitelere mobil kapıcılık hizmeti sağlamaktadır. Berrak Temizlik ile sorumluluk yerine hizmet satın alırsınız. Maaş, izin, SGK, iş güvenliği gibi yasal mevzuatlar ve temizlik malzemesi firmamız tarafından karşılanır. Taleplerinize göre hizmetlerimiz sizinle şekillenir.

 

Konya mobil kapıcılık hizmeti almak istiyorsanız, Konya Berrak Temizlik web sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve referanslarımızı görmek için bizimle iletişime geçiniz.

Konya mobil kapıcılık hizmeti ile apartmanınızın temizlik ve bakım işlerini kolayca çözebilirsiniz. Hem zamandan hem de paradan tasarruf edebilirsiniz. Mobil kapıcılık hizmeti ile apartmanınızın değerini arttırabilirsiniz.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *